مقالات ریخته گری مداوم و فولادسازی

این پست را به اشتراک بگذارید :

در این صفحه تمامی مقالات ریخته گری مداوم اسفند 1400 (2022) ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی فولاد هرمزگان درج شده است.

کنفرانس بین المللی فولاد سازی و ماشین ریخته گری مداوم ISCC 2022 با هدف پایش طرح جامع فولاد کشور با همکاری شرکت فولاد هرمزگان، در اسفند 1400 برگزار شد. از اهداف این کنفرانس می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

1- ایجاد فضای تبادل ایده ها، تجربیات، مشکلات و راه حل های بدست آمده توسط شرکت کنندگان و یا صاحبان تکنولوژی در موضوعات مختلف مرتبط با حوزه تخصصی کنفرانس

2-انتشار دستاوردهای نو در این حوزه

3-ایجاد یک پایگاه تخصصی دانشی در حوزه فولاد سازی و ریخته گری

4- ضرورت اجرای این کنفرانس به دلیل رتبه کشور در بین تولید کنندگان فولاد جهان، توجه به راه حل ها و تکنولوژی های جدید در توسعه شرکت ها و طرح جامع فولاد کشور و همچنین توزیع مناسب منطقه ای تولید کنندگان فولاد کشور

اولین دوره کنفرانس در سال 1398 با موضوع ریخته گری مداوم برگزار شد و به دلیل پیوستگی و ارتباط مسائل فولاد سازی و ریخته گری تصمیم به گسترش دامنه کنفرانس گرفته شد. برای این کنفرانس 500 نفر ساعت کار کارشناسی و 250 نفر ساعت جهت ارزیابی مقالات وقت صرف گردید.

هدف از برگزاری این کنفرانس ایجاد فضایی تخصصی برای تبادل اطلاعات در راستای کمک به صنعت فولاد کشور است. مجموعه مقالات نویسندگان دانشگاهی و صنعتی، دریافت و داوری شد. در قسمت داوری 32 داور حضور داشتند که تقریبا 30 درصد داوران از دانشگاه و 70 درصد از صنعت بودند. شرکت ویستا آسمان در راستای نقش داشتن در این حرکت مثبت نیز دو مقاله ارائه کرد که مقاله آخرین تحولات سنسورهای کنترل سطح قالب ریخته گری مداوم نوع جریان گردابی، عملکرد و نتایج عملی پوستر و مقاله شبیه سازی تاثیر هندسه سطح داخلی قالب مسی بر فرآیند تولید فولاد در ماشین ریخته گری مداوم ارائه گردید.

اختتامیه این کنفرانس از سایت فولاد هرمزگان و آپارت پخش زنده گردید.

اختتامیه ISCC 2022

مجموعه مقالات دومین کنفرانس بین المللی فولاد سازی و ریخته گری مداوم ISCC 2022:

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.

عضویت در خبرنامه

اطلاع از آخرین اخبار و مقالات ویستا آسمان

اخبار و مقالات مرتبط

Related news & articles

آکادمی ویستا

فرو سیلیکو منگنز : آیا استفاده ­ی مجدد از سرباره ­ی آن وجود دارد؟

با توجه به رشد سریع تقاضا در جهان برای منگنز خام، توسعه ی روش‌هایی برای بازیابی اقتصادی منگنز از منابع ثانویه اهمیت فزاینده‌ای پیدا کرده است. هدف از انجام مطالعه ی حاضر ارائه راه های ممکن برای بازیافت و استفاده ی مجدد از سرباره ی فرو سیلیکو منگنز دفن‌شده در شهر تولچه (Tulcea)، نزدیک به رودخانه ی دانوب (Danube) در نزدیکی دلتای دانوب به منظور صرفه‌جویی در مصرف منابع خام منگنز است. در سه دهه ی گذشته، کارخانه ی تولید فرو سیلیکو منگنز بیش از 2.6 میلیون تن سرباره تولید کرده است. تخلیه ی سرباره منبع مهم آلودگی هوا و آب و خاک است که بر محیط زیست و سلامت انسان تأثیر منفی می گذارد. منگنز موجود در محل تخلیه ی سرباره یک آلاینده زیست محیطی با اثرات بالقوه سمی است. نتایج به‌دست‌آمده با روش لیچینگ برای بازیابی منگنز از سرباره، دو روش کارآمد را برای افزایش ارزش منگنز (به صرفه کردن استخراج آن) با کسر (54 درصد منگنز) با اندازه ذرات بین 80 تا 315 میکرون و یا استفاده مجدد از محلول لیچینگ (56 درصد منگنز) با اندازه سرباره کمتر از 80 میکرون را ممکن می سازد. انگیزه تحقیق حاضر امکان بازیابی منگنز از سرباره جهت صرفه جویی در مصرف منابع طبیعی منگنز خام و استفاده از کسر باقیمانده به عنوان منابع مورد استفاده در صنعت راه سازی (ساخت و بازسازی جاده با استفاده از سنگدانه های معدنی و کشاورزی) جهت کاهش مصرف منابع منگنز خام جهت تولید محصولات اصلی و فرعی مانند فرو سیلیکو منگنز را بررسی می کند. این تحقیق پیشنهادی، مطابق با استفاده ی پایدار از منابع طبیعی برای دستیابی به توسعه ی پایدار دستور کار سال 2030 و قانون مدیریت پسماند به دلیل هزینه های هنگفت زیست محیطی در مورد تخلیه زباله های غیر سازگار است. با در نظر گرفتن تحلیل هزینه و سود، آینده زیست‌محیطی منطقه مهم‌تر از مزایای اقتصادی آن است که این مسائل زیست محیطی از نظر ارزش پولی غیرقابل اندازه‌گیری هستند.

115579451714798400

115579451714798400

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *