مقالات ریخته گری مداوم و فولادسازی

این پست را به اشتراک بگذارید :

در این صفحه تمامی مقالات ریخته گری مداوم اسفند 1400 (2022) ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی فولاد هرمزگان درج شده است.

کنفرانس بین المللی فولاد سازی و ماشین ریخته گری مداوم ISCC 2022 با هدف پایش طرح جامع فولاد کشور با همکاری شرکت فولاد هرمزگان، در اسفند 1400 برگزار شد. از اهداف این کنفرانس می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

1- ایجاد فضای تبادل ایده ها، تجربیات، مشکلات و راه حل های بدست آمده توسط شرکت کنندگان و یا صاحبان تکنولوژی در موضوعات مختلف مرتبط با حوزه تخصصی کنفرانس

2-انتشار دستاوردهای نو در این حوزه

3-ایجاد یک پایگاه تخصصی دانشی در حوزه فولاد سازی و ریخته گری

4- ضرورت اجرای این کنفرانس به دلیل رتبه کشور در بین تولید کنندگان فولاد جهان، توجه به راه حل ها و تکنولوژی های جدید در توسعه شرکت ها و طرح جامع فولاد کشور و همچنین توزیع مناسب منطقه ای تولید کنندگان فولاد کشور

اولین دوره کنفرانس در سال 1398 با موضوع ریخته گری مداوم برگزار شد و به دلیل پیوستگی و ارتباط مسائل فولاد سازی و ریخته گری تصمیم به گسترش دامنه کنفرانس گرفته شد. برای این کنفرانس 500 نفر ساعت کار کارشناسی و 250 نفر ساعت جهت ارزیابی مقالات وقت صرف گردید.

هدف از برگزاری این کنفرانس ایجاد فضایی تخصصی برای تبادل اطلاعات در راستای کمک به صنعت فولاد کشور است. مجموعه مقالات نویسندگان دانشگاهی و صنعتی، دریافت و داوری شد. در قسمت داوری 32 داور حضور داشتند که تقریبا 30 درصد داوران از دانشگاه و 70 درصد از صنعت بودند. شرکت ویستا آسمان در راستای نقش داشتن در این حرکت مثبت نیز دو مقاله ارائه کرد که مقاله آخرین تحولات سنسورهای کنترل سطح قالب ریخته گری مداوم نوع جریان گردابی، عملکرد و نتایج عملی پوستر و مقاله شبیه سازی تاثیر هندسه سطح داخلی قالب مسی بر فرآیند تولید فولاد در ماشین ریخته گری مداوم ارائه گردید.

اختتامیه این کنفرانس از سایت فولاد هرمزگان و آپارت پخش زنده گردید.

اختتامیه ISCC 2022

مجموعه مقالات دومین کنفرانس بین المللی فولاد سازی و ریخته گری مداوم ISCC 2022:

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.

عضویت در خبرنامه

اطلاع از آخرین اخبار و مقالات ویستا آسمان

اخبار و مقالات مرتبط

Related news & articles

آکادمی ویستا

دسته بندی دیرگدازها بر اساس خواص و کاربردهای آن

دیرگدازها موادی هستند که در برابر حرارت و قرار گرفتن در معرض درجات مختلف تنش و کرنش مکانیکی، تنش و کرنش حرارتی، خوردگی/ فرسایش ناشی از جامدات، مایعات و گازها، انتشار گاز و سایش مکانیکی در دماهای مختلف مقاوم هستند. به زبان ساده، آنها را مصالح ساختمانی می دانند که قادر به تحمل دمای بالا هستند. دیرگدازها معمولاً مواد غیر آلی غیر فلزی با نسوز بیش از 1500 درجه سانتیگراد هستند. آنها متعلق به سرامیکهای درشت دانه با ریزساختار هستند که از دانه های درشت تشکیل شده است. ساختار اصلی آنها، grog درشت دانه است که با مواد ریز به هم وصل شده است.محصولات نسوز نوع خاصی از سرامیک ها هستند که با هر سرامیک معمولی تفاوت دارند، عمدتاً به دلیل ساختار دانه درشت آنها که توسط ذرات گروگ بزرگتر به هم وصل شده توسط مواد میانی ریزتر (پیوند) تشکیل شده است.

آکادمی ویستا

ریفورمرتیوب در هیدروژن ریفرمینگ و تأثیر پارامترهای فرآیند بر آن

با در نظر گرفتن ویژگی‌های غیر خطی مواد ریفورمرتیوب با تغییرات دما و تأثیر سیال داخل و خارج ریفورمرتیوب، پیشنهاد می‌کنیم یک مدل جفت‌کننده حرارتی-سیال جامد و روش محاسبه برای ریفورمرتیوب در هیدروژن ریفرمینگ ایجاد کنیم. تئوری کوپلینگ چند میدانی برای تجزیه و تحلیل و مطالعه توزیع تنش سیال در ریفورمرتیوب در هیدروژن ریفرمینگ تحت شرایط مختلف فرآیند، دمای ورودی مختلف و نرخ جریان ورودی متفاوت استفاده می‌شود. ما دریافتیم که در شرایط عملیاتی گرم، به عنوان دمای ورودی سیال با افزایش دمای ریفورمرتیوب، حداکثر تنش معادل ساختار کلی ریفورمرتیوب به تدریج کاهش یافت. با افزایش تدریجی سرعت جریان، حداکثر تنش معادل ریفورمرتیوب به تدریج کاهش و سپس افزایش یافت. در این مقاله، تمام پارامترهای تکنولوژیکی که برای ریفورمرتیوب در هیدروژن ریفرمینگ از شرایط واقعی تولید ناشی می‌شوند، بنابراین نتایج تحقیق مرجع خاصی برای تولید ایمن ارائه می‌کند.

Leave A Comment