محاسبه توان عملیاتی تاندیش

با وارد کردن مقادیر قطر نازل، فشار هیدرواستاتیک و چگالی مذاب می‌توانید میزان توان عملیاتی تاندیش را به دست آورید

این پست را به اشتراک بگذارید :

برای دانستن ظرفیت خروجی یک تاندیش محاسبات و معادلات مخصوصی وجود دارد که تحت عنوان توان عملیاتی تاندیش نامیده می شود. بدیهی است هر چه قطر خروجی نازل بزرگتر باشد، میزان مذاب بیشتری از آن خارج می شود. از طرفی هر چه ارتفاع مذاب موجود در تاندیش بیشتر باشد، فشار فرواستایک بیشتری وجود دارد و در نتیجه سرعت خروج مذاب از نازل خروجی تاندیش بیشتر می شود. از موارد دیگری که بر نرخ خروج مذاب تاثیر می گذارد چگالی مذاب است که می تواند با توجه به ترکیب شیمیایی مذاب مورد استفاده بسیار تغییر کند. برای دانستن دبی خروجی تاندیش مورد نظر خود در هر یک از فیلدهای زیر مقادیر و مشخصات تاندیش و مذاب را وارد نمائیید. معادلات زیر به نحوی صورت می گیرد که توان عملیاتی تاندیش مورد نظر را بر حسب کیلوگرم بر دقیقه نمایش می‌دهد.

توان عملیاتی تاندیش در واقع همان دبی خروجی تاندیش است که این دبی با سرعت ریخته گری شمش در ریخته گری مداوم ارتباط پیدا می‌کند. در واقع با این محاسبه می توان پی برد که در هر دقیقه چه وزنی از شمش در حال جابه جا شدن است.

برای مفهوم بهتر ارتفاع فرواستاتیک (h) تصویر زیر را ملاحظه نمائید.

فشار هیدرواستاتیک - محاسبه توان عملیاتی تاندیش
فشار هیدرواستاتیک – محاسبه توان عملیاتی تاندیش

جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه ریخته گری مداوم و بهینه سازی شرایط ریخته گری با ما تماس بگیرید.

عضویت در خبرنامه

اطلاع از آخرین اخبار و مقالات ویستا آسمان

اخبار و مقالات مرتبط

Related news & articles

آکادمی ویستا

گرافیت کم سولفور در فولادسازی: نقش و اهمیت و تاثیرات  آن در صنعت فولادسازی

چکیده:
گرافیت کم سولفور در صنعت فولادسازی نقش بسیار مهمی دارد. این مقاله تفسیری به بررسی تأثیرات و کاربردهای گرافیت کم سولفور در صنعت فولادسازی می‌پردازد. با بهبود خواص فولاد، این گرافیت ارزش افزوده زیادی ایجاد می‌کند. موضوعاتی که در این مقاله مورد بررسی قرار می‌گیرند شامل تعریف گرافیت کم سولفور، تأثیرات مثبت بر خواص فولاد، کاربردها در فرآیندهای فولادسازی، استانداردها و راهکارهای کنترل کیفیت می‌باشند. این مقاله با ارائه اطلاعات کامل و تفسیری، به خواننده کمک می‌کند تا درک بهتری از اهمیت و کاربرد گرافیت کم سولفور در صنعت فولادسازی پیدا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *