محاسبه طول عمر بیرینگ

جهت محاسبه طول عمر بیرینگ (بلبیرینگ و رولبیرینگ)، در هر فیلد مقدار مربوط به آن را قرار دهید، ظرفیت دینامیک، بار شعاعی ثابت، سرعت دوران فیلدهای مورد نظر هستند.

این پست را به اشتراک بگذارید :

جهت محاسبه طول عمر بیرینگ مورد نظر خود بر اساس مقیاس L10 با ضریب ایمنی 90 درصد می‌توانید در هر یک از فیلدهای زیر مقادیر لازم را قرار دهید. برای محاسبه طول عمر بیرینگ و یا طول عمر یاتاقان باید به نوع آن دقت کنید، ممکن است که از بلبیرینگ یا رولبیرینگ استفاده شود.

برای محاسبه طول عمر بیرینگ (بلبیرینگ) از فرم زیر استفاده نمائید:

محاسبه طول عمر نسبی بیرینگ ها عموما با ضریب اطمینان 90 درصد محاسبه می‌شود. مقدار L10 در فرمول زیر، عمر بیرینگ قبل از خرد شدن ناشی از خستگی را می‌‌دهد. فرمول پایه برای این نوع محاسبه با عنوان L10 شناخته می شود و به صورت زیر است:

فرمول محاسبه عمر بیرینگ

در این فرمول: C: ظرفیت دینامیک (برحسب dN یا Lbs)، P: بار شعاعی ثابت بیرینگ (بر حسب N یا Lbs)، N: سرعت دوران بر حسب RPM

e نیز ضریب ثابت است و برای بلبیرینگ مقدار e برابر 3.0 و برای رولبیرینگ مقدار e برابر 10/3 می‌باشد

در قسمت مربوط به ظرفیت دینامیک (C)، مقدار مربوط به آن را از جداول و اطلاعات فنی هر تولید کننده استخراج نمائید. جدول استاندارد اروپایی بیرینگ نیز در همین زمینه قابل رجوع است.

مثلا برای بیرینگ با کد 2.2062 در جدول استاندارد مقدار C برابر با 39KN گزارش شده است.

مثال محاسبه طول عمر بلبیرینگ

به عنوان نمونه یک نمونه بیرینگ با کد استاندارد 2.2062 را که تحت بار ثابت شعاعی 10 KN قرار می‌گیرد در نظر بگیرید. اگر بخواهیم طول عمر این بیرینگ را بر حسب تعداد دور و همچنین بر حسب ساعت محاسبه کنیم مطابق محاسبات داده شده در بالا به جواب می‌رسیم (ضریب ایمنی 90 درصد).

همانطور که مشاهده می‌شود این بلبیرینگ عمری برابر با 59 میلیون دور با ضریب ایمنی 90 درصد دارد. این بلبیرینگ بر حسب ساعت به میزان 328 ساعت عمر می‌کند.

محاسبه طول عمر رولبیرینگ

محاسبه طول عمر رولبیرینگ را می‌توانید با قرار دادن مقادیر آن در فیلدهای زیر انجام دهید.

بنابراین چون ضریب e در رولبیرینگ برابر 10/3 می باشد مقدار طول عمر آن کمی نسبت به بیرینگ بیشتر می‌باشد.

عضویت در خبرنامه

اطلاع از آخرین اخبار و مقالات ویستا آسمان

اخبار و مقالات مرتبط

Related news & articles

آکادمی ویستا

گرافیت کم سولفور در فولادسازی: نقش و اهمیت و تاثیرات  آن در صنعت فولادسازی

چکیده:
گرافیت کم سولفور در صنعت فولادسازی نقش بسیار مهمی دارد. این مقاله تفسیری به بررسی تأثیرات و کاربردهای گرافیت کم سولفور در صنعت فولادسازی می‌پردازد. با بهبود خواص فولاد، این گرافیت ارزش افزوده زیادی ایجاد می‌کند. موضوعاتی که در این مقاله مورد بررسی قرار می‌گیرند شامل تعریف گرافیت کم سولفور، تأثیرات مثبت بر خواص فولاد، کاربردها در فرآیندهای فولادسازی، استانداردها و راهکارهای کنترل کیفیت می‌باشند. این مقاله با ارائه اطلاعات کامل و تفسیری، به خواننده کمک می‌کند تا درک بهتری از اهمیت و کاربرد گرافیت کم سولفور در صنعت فولادسازی پیدا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *