محاسبه توان عملیاتی تاندیش

با وارد کردن مقادیر قطر نازل، فشار هیدرواستاتیک و چگالی مذاب می‌توانید میزان توان عملیاتی تاندیش را به دست آورید

این پست را به اشتراک بگذارید :

برای دانستن ظرفیت خروجی یک تاندیش محاسبات و معادلات مخصوصی وجود دارد که تحت عنوان توان عملیاتی تاندیش نامیده می شود. بدیهی است هر چه قطر خروجی نازل بزرگتر باشد، میزان مذاب بیشتری از آن خارج می شود. از طرفی هر چه ارتفاع مذاب موجود در تاندیش بیشتر باشد، فشار فرواستایک بیشتری وجود دارد و در نتیجه سرعت خروج مذاب از نازل خروجی تاندیش بیشتر می شود. از موارد دیگری که بر نرخ خروج مذاب تاثیر می گذارد چگالی مذاب است که می تواند با توجه به ترکیب شیمیایی مذاب مورد استفاده بسیار تغییر کند. برای دانستن دبی خروجی تاندیش مورد نظر خود در هر یک از فیلدهای زیر مقادیر و مشخصات تاندیش و مذاب را وارد نمائیید. معادلات زیر به نحوی صورت می گیرد که توان عملیاتی تاندیش مورد نظر را بر حسب کیلوگرم بر دقیقه نمایش می‌دهد.

توان عملیاتی تاندیش در واقع همان دبی خروجی تاندیش است که این دبی با سرعت ریخته گری شمش در ریخته گری مداوم ارتباط پیدا می‌کند. در واقع با این محاسبه می توان پی برد که در هر دقیقه چه وزنی از شمش در حال جابه جا شدن است.

برای مفهوم بهتر ارتفاع فرواستاتیک (h) تصویر زیر را ملاحظه نمائید.

فشار هیدرواستاتیک - محاسبه توان عملیاتی تاندیش
فشار هیدرواستاتیک – محاسبه توان عملیاتی تاندیش

جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه ریخته گری مداوم و بهینه سازی شرایط ریخته گری با ما تماس بگیرید.

عضویت در خبرنامه

اطلاع از آخرین اخبار و مقالات ویستا آسمان

اخبار و مقالات مرتبط

Related news & articles

آکادمی ویستا

فرو سیلیکو منگنز : آیا استفاده ­ی مجدد از سرباره ­ی آن وجود دارد؟

با توجه به رشد سریع تقاضا در جهان برای منگنز خام، توسعه ی روش‌هایی برای بازیابی اقتصادی منگنز از منابع ثانویه اهمیت فزاینده‌ای پیدا کرده است. هدف از انجام مطالعه ی حاضر ارائه راه های ممکن برای بازیافت و استفاده ی مجدد از سرباره ی فرو سیلیکو منگنز دفن‌شده در شهر تولچه (Tulcea)، نزدیک به رودخانه ی دانوب (Danube) در نزدیکی دلتای دانوب به منظور صرفه‌جویی در مصرف منابع خام منگنز است. در سه دهه ی گذشته، کارخانه ی تولید فرو سیلیکو منگنز بیش از 2.6 میلیون تن سرباره تولید کرده است. تخلیه ی سرباره منبع مهم آلودگی هوا و آب و خاک است که بر محیط زیست و سلامت انسان تأثیر منفی می گذارد. منگنز موجود در محل تخلیه ی سرباره یک آلاینده زیست محیطی با اثرات بالقوه سمی است. نتایج به‌دست‌آمده با روش لیچینگ برای بازیابی منگنز از سرباره، دو روش کارآمد را برای افزایش ارزش منگنز (به صرفه کردن استخراج آن) با کسر (54 درصد منگنز) با اندازه ذرات بین 80 تا 315 میکرون و یا استفاده مجدد از محلول لیچینگ (56 درصد منگنز) با اندازه سرباره کمتر از 80 میکرون را ممکن می سازد. انگیزه تحقیق حاضر امکان بازیابی منگنز از سرباره جهت صرفه جویی در مصرف منابع طبیعی منگنز خام و استفاده از کسر باقیمانده به عنوان منابع مورد استفاده در صنعت راه سازی (ساخت و بازسازی جاده با استفاده از سنگدانه های معدنی و کشاورزی) جهت کاهش مصرف منابع منگنز خام جهت تولید محصولات اصلی و فرعی مانند فرو سیلیکو منگنز را بررسی می کند. این تحقیق پیشنهادی، مطابق با استفاده ی پایدار از منابع طبیعی برای دستیابی به توسعه ی پایدار دستور کار سال 2030 و قانون مدیریت پسماند به دلیل هزینه های هنگفت زیست محیطی در مورد تخلیه زباله های غیر سازگار است. با در نظر گرفتن تحلیل هزینه و سود، آینده زیست‌محیطی منطقه مهم‌تر از مزایای اقتصادی آن است که این مسائل زیست محیطی از نظر ارزش پولی غیرقابل اندازه‌گیری هستند.

115579451714798400

115579451714798400

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *