هندبوک مقایسه استانداردهای جهانی فولاد

در هندبوک مقایسه استانداردهای جهانی فولاد توضیحات مفصلی در مورد چگونگی و دلیل مقایسه یک فولاد با فولادهای دیگر را ارائه می دهد. استانداردهای ASTM ، AFNOR ، API ، ASME ، BSI ، EN ، CSA ، DIN ، GB ، ISO ، JIS و SAE مقایسه می شوند.

این پست را به اشتراک بگذارید :

هندبوک مقایسه استانداردهای جهانی فولاد John E. Bringas, Editor کتاب جامعی برای مقایسه استانداردهای بین المللی فولاد بوده که شامل معرفی بیش از هزار  آلیاژ  جدید می باشد. به منظور ایجاد زبان مشترک  میان تولید کننده، فروشنده و سازنده ، مصنوعات فولادی را استاندارد کرده اند. بیشتر کشور های صنعتی پیشرفته  برای خود استاندارد جداگانه  دارند و برحسب  تجربیات و زبان متداولشان از علامت ها، حروف و اعدادی برای بیان اختصاری اطلاعات لازم جهت معرفی هر یک از تولیدات خود استفاده می کنند. علامت هایی که برای معرفی فولاد ها به کار می روند، شامل سه بخش عمده عناصر تشکیل دهنده، روش تولید و عملیات انجام گرفته روی آنها قبل از عرضه به بازار می باشد. به عنوان مثال کشور آلمان تمام انواع فولاد را طبق DIN 17006 استاندارد کرده است.

پیش گفتار هندبوک مقایسه استانداردهای جهانی فولاد

هندبوک مقایسه استانداردهای جهانی فولاد کتابی است که هرگز نخواستم آن را بنویسم بلکه همیشه می خواستم صاحب آن باشم. به عنوان یک مهندس متالورژی و کاربر طولانی مدت استانداردهای فولاد ، نویسنده چهار کتاب داده CASTI Metals و به عنوان عضو ASTM ، ISO ، و کمیته های استاندارد فولاد SAE ، همه مشکلات و چالش های نوشتن چنین مواردی را خیلی خوب می دانستم. کتابچه راهنما بسیاری از استانداردهای فولادی از سراسر جهان وجود داشتند که برای من جدید بودند و آن را ایجاد می کردند. بسیاری از شگفتی ها ، از جمله استانداردهای فولادی GB GB ، که توسط مهندسان متالورژی انتشارات CASTI ، Inc به انگلیسی ترجمه شده اند.

مقایسه استانداردهای فولاد یک علم دقیق نیست ، بنابراین بزرگترین چالش در تهیه چنین کتابی است. در مورد «قوانین مقایسه» تصمیم گیری می کرد. از میان کتابهای مشابه موجود در بازار ، هیچکدام جزئیات آن را توضیح نمی دهند. چرا یک فولاد با دیگری قابل مقایسه است. آنها به سادگی در یک لیست از فولادها ظاهر می شوند. من یک دفتر خاطرات روزانه نگه داشتم برای کمک به ساختن مجموعه ای قابل اجرا از قوانین مقایسه که می توانم با سایر کاربران برای کمک به آنها در میان بگذارم. درک چگونگی و چرایی یک فولاد با دیگری قابل مقایسه است.

در هندبوک مقایسه استانداردهای جهانی فولاد توضیحات مفصلی در مورد چگونگی و دلیل مقایسه یک فولاد با فولادهای دیگر را ارائه می دهد. استانداردهای ASTM ، AFNOR ، API ، ASME ، BSI ، EN ، CSA ، DIN ، GB ، ISO ، JIS و SAE مقایسه می شوند.

فهرست مطالب:

  1. Introduction to comparing world steel standards
  2. Carbon and alloy steels for general use
  3. Structural steel plates
  4. pressure vessel steel plates
  5.  steel tube and pipes
  6. Steel forgings
  7. Steel casting
  8. Wrought stainless steels
  9. Steels for special use

جهت مطالعه و دانلود کتاب های بیشتر می توانید از کتابخانه شرکت ویستا آسمان دیدن فرمایید.

عضویت در خبرنامه

اطلاع از آخرین اخبار و مقالات ویستا آسمان

اخبار و مقالات مرتبط

Related news & articles

آکادمی ویستا

دسته بندی دیرگدازها بر اساس خواص و کاربردهای آن

دیرگدازها موادی هستند که در برابر حرارت و قرار گرفتن در معرض درجات مختلف تنش و کرنش مکانیکی، تنش و کرنش حرارتی، خوردگی/ فرسایش ناشی از جامدات، مایعات و گازها، انتشار گاز و سایش مکانیکی در دماهای مختلف مقاوم هستند. به زبان ساده، آنها را مصالح ساختمانی می دانند که قادر به تحمل دمای بالا هستند. دیرگدازها معمولاً مواد غیر آلی غیر فلزی با نسوز بیش از 1500 درجه سانتیگراد هستند. آنها متعلق به سرامیکهای درشت دانه با ریزساختار هستند که از دانه های درشت تشکیل شده است. ساختار اصلی آنها، grog درشت دانه است که با مواد ریز به هم وصل شده است.محصولات نسوز نوع خاصی از سرامیک ها هستند که با هر سرامیک معمولی تفاوت دارند، عمدتاً به دلیل ساختار دانه درشت آنها که توسط ذرات گروگ بزرگتر به هم وصل شده توسط مواد میانی ریزتر (پیوند) تشکیل شده است.

آکادمی ویستا

ریفورمرتیوب در هیدروژن ریفرمینگ و تأثیر پارامترهای فرآیند بر آن

با در نظر گرفتن ویژگی‌های غیر خطی مواد ریفورمرتیوب با تغییرات دما و تأثیر سیال داخل و خارج ریفورمرتیوب، پیشنهاد می‌کنیم یک مدل جفت‌کننده حرارتی-سیال جامد و روش محاسبه برای ریفورمرتیوب در هیدروژن ریفرمینگ ایجاد کنیم. تئوری کوپلینگ چند میدانی برای تجزیه و تحلیل و مطالعه توزیع تنش سیال در ریفورمرتیوب در هیدروژن ریفرمینگ تحت شرایط مختلف فرآیند، دمای ورودی مختلف و نرخ جریان ورودی متفاوت استفاده می‌شود. ما دریافتیم که در شرایط عملیاتی گرم، به عنوان دمای ورودی سیال با افزایش دمای ریفورمرتیوب، حداکثر تنش معادل ساختار کلی ریفورمرتیوب به تدریج کاهش یافت. با افزایش تدریجی سرعت جریان، حداکثر تنش معادل ریفورمرتیوب به تدریج کاهش و سپس افزایش یافت. در این مقاله، تمام پارامترهای تکنولوژیکی که برای ریفورمرتیوب در هیدروژن ریفرمینگ از شرایط واقعی تولید ناشی می‌شوند، بنابراین نتایج تحقیق مرجع خاصی برای تولید ایمن ارائه می‌کند.

Leave A Comment