فرمول محاسبه دبی آب ورودی به قالب

دبی آب ورودی به قالب از طریق اختلاف درجه حرارت ایجاد شده در آب خروجی و ورودی قابل محاسبه است. در قسمت های درج شده مقدار ابعاد شمش و اختلاف درجه حرارت آب مدنظر خود را قرار دهید تا میزان دبی آب ورودی به دست آید.

این پست را به اشتراک بگذارید :

وقتی حرارت پوسته خارجی قالب مسی به آب منتقل می شود در حد چند درجه سانتیگراد دمای آب خروجی بالا می رود. دبی آب ورودی به قالب از طریق همین اختلاف درجه حرارت قابل محاسبه است. برای مقاطع بیلت محاسبات دبی آب ورودی به محفظه آبگرد از طریق معادلات زیر صورت می گیرد. در قسمت ورودی های لازم، مقادیر خواسته شده را بر حسب یکای ذکر شده قرار دهید تا دبی آب خروجی بر حسب لیتر بر دقیقه محاسبه شود. این محاسبات برای مقاطع بیلت در ریخته گری مداوم فولاد آورده شده است. برای سایر مقاطع و آلیاژهای خاص نیاز به کارشناسی های ویژه تری در همان جنس و مقطع می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره در این زمینه می توانید با ما تماس بگیرید.


با تغییر هر یک از مقادیر در موارد بالا مشاهده می کنید که دبی آب ورودی تغییر می کند.

دبی آب ورودی به قالب مسی می‌تواند در بهینه سازی فرآیندهای ریخته گری بسیار کمک کننده باشد. به عنوان نمونه چنانچه در سرعت ریخته گری شمش تغییر ایجاد شود و یا در شرایط خنک سازی آب تغییری ایجاد شود و بخواهیم دبی آب ورودی را به توجه به این تغییرات تعیین کنیم محاسبات بالا جهت تعیین دبی اب ورودی و در نتیجه بهینه سازی عملکرد ماشین ریخته گری مداوم مفید است. در محاسبات دبی آب تیوب مسی، پارامترهای سرعت ریخته گری، ارتفاع قالب مسی، مساحت مقطع بیلت و نهایتا اختلاف دمای آب ورودی و خروجی موثر است. البته پارامترهای دیگری همچون جنس مذاب در حال ریخته گری نیز می تواند در تغییر محاسبات تا حدی موثر واقع شود. اما در این صفحه شرایط فولادهای رایج در فرآیند ریخته گری مداوم همچون فولاد 3SP در نظر گرفته شده است.

عضویت در خبرنامه

اطلاع از آخرین اخبار و مقالات ویستا آسمان

اخبار و مقالات مرتبط

Related news & articles

آکادمی ویستا

قطع اتصال نیپل و الکترود گرافیتی: بررسی عوامل مهم و دلایل آنها

الکترودهای گرافیتی نقش حیاتی در انواع مختلفی از کاربردهای صنعتی ایفا می‌کنند، به ویژه در کوره‌های قوس الکتریکی که برای فرآوری و ذوب و فولادسازی استفاده می‌شوند. با این حال، کاربران ممکن است با مسائلی همچون قطع اتصال نیپل و الکترود گرافیتی در طول عملیات مواجه شوند. این مقاله به بررسی دقیق دلایل این پدیده می‌پردازد و به طور جامع به هر عامل تفصیلی توجه می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *