تولید فولاد خام سپتامبر 2021

برگرفته از سایت world steel

این پست را به اشتراک بگذارید :

تولید فولاد خام جهان که به انجمن جهانی فولاد (worldsteel) گزارش شده برای 64 کشور در سپتامبر 2021 به میزان 144.4 میلیون تن بوده که 8.9 درصد نسبت به سپتامبر 2020 کاهش داشته است.

تولید فولاد خام به تفکیک منطقه:

آفریقا 1.4 میلیون تن در سپتامبر 2021 تولید نموده که 51.0 درصد در سپتامبر 2020 افزایش داشت. آسیا و اقیانوسیه 101.9 میلیون تن تولید کردند که 14.6 درصد کاهش داشت. برخی کشورهای تابعه شوروی سابق 8.2 میلیون تن تولید نمودند که 1.0 درصد کاهش داشت. اتحادیه اروپا 12.7 میلیون تن تولید نموده که 15.6 درصد افزایش داشت. سایر کشورهای اروپایی 4.2 میلیون تن تولید نمودند که 4.3٪ افزایش داشت. خاورمیانه 2.2 میلیون تن تولید نموده که 35.7 درصد کاهش داشت. آمریکای شمالی 9.8 میلیون تن تولید نموده که 19.2 درصد افزایش داشت. آمریکای جنوبی 3.9 میلیون تن تولید نموده که 17.0 درصد افزایش داشت.

64 کشور موجود در این جدول تقریباً 98 درصد از کل تولید فولاد خام جهان در سال 2020 را به خود اختصاص داده اند. مناطق و کشورهای تحت پوشش جدول:

آفریقا: مصر، لیبی، آفریقای جنوبی

آسیا و اقیانوسیه: استرالیا، چین، هند، ژاپن، نیوزیلند، پاکستان، کره جنوبی، تایوان (چین)، ویتنام

کشورهای تابعه شوروی سابق: بلاروس، قزاقستان، مولداوی، روسیه، اوکراین، ازبکستان

کشورهای عضو اتحادیه اروپا

سایر کشورهای اروپایی: بوسنی و هرزگوین، مقدونیه، نروژ، صربستان، ترکیه، بریتانیا

خاورمیانه: ایران، قطر، عربستان سعودی، امارات متحده عربی

آمریکای شمالی: کانادا، کوبا، السالوادور، گواتمالا، مکزیک، ایالات متحده آمریکا

آمریکای جنوبی: آرژانتین، برزیل، شیلی، کلمبیا، اکوادور، پاراگوئه، پرو، اروگوئه، ونزوئلا

10 کشور برتر تولید کننده فولاد:

چین 73.8 میلیون تن در سپتامبر 2021 تولید نموده که 21.2 درصد نسبت به سپتامبر 2020 کاهش داشت. هند 9.5 میلیون تن تولید نمود که 7.2 درصد افزایش داشت. ژاپن 8.1 میلیون تن تولید نمود که 25.6 درصد افزایش داشت. ایالات متحده 7.3 میلیون تن تولید نمود که 22.0 درصد افزایش داشت. تخمین زده می شود روسیه 5.9 میلیون تن تولید نموده که 2.2 درصد کاهش داشته است. کره جنوبی 5.5 میلیون تن تولید نمود که 5.0 درصد کاهش داشت. آلمان 3.3 میلیون تن تولید نمود که 10.7 درصد افزایش داشت. ترکیه 3.3 میلیون تن تولید نمود که 2.4 درصد افزایش داشت. برزیل 3.1 میلیون تن تولید نمود که 15.3 درصد افزایش داشت. برآورد می شود که ایران 1.3 میلیون تن تولید داشته که 51.4 درصد کاهش داشته است.

عضویت در خبرنامه

اطلاع از آخرین اخبار و مقالات ویستا آسمان

اخبار و مقالات مرتبط

Related news & articles

آکادمی ویستا

دسته بندی دیرگدازها بر اساس خواص و کاربردهای آن

دیرگدازها موادی هستند که در برابر حرارت و قرار گرفتن در معرض درجات مختلف تنش و کرنش مکانیکی، تنش و کرنش حرارتی، خوردگی/ فرسایش ناشی از جامدات، مایعات و گازها، انتشار گاز و سایش مکانیکی در دماهای مختلف مقاوم هستند. به زبان ساده، آنها را مصالح ساختمانی می دانند که قادر به تحمل دمای بالا هستند. دیرگدازها معمولاً مواد غیر آلی غیر فلزی با نسوز بیش از 1500 درجه سانتیگراد هستند. آنها متعلق به سرامیکهای درشت دانه با ریزساختار هستند که از دانه های درشت تشکیل شده است. ساختار اصلی آنها، grog درشت دانه است که با مواد ریز به هم وصل شده است.محصولات نسوز نوع خاصی از سرامیک ها هستند که با هر سرامیک معمولی تفاوت دارند، عمدتاً به دلیل ساختار دانه درشت آنها که توسط ذرات گروگ بزرگتر به هم وصل شده توسط مواد میانی ریزتر (پیوند) تشکیل شده است.

آکادمی ویستا

ریفورمرتیوب در هیدروژن ریفرمینگ و تأثیر پارامترهای فرآیند بر آن

با در نظر گرفتن ویژگی‌های غیر خطی مواد ریفورمرتیوب با تغییرات دما و تأثیر سیال داخل و خارج ریفورمرتیوب، پیشنهاد می‌کنیم یک مدل جفت‌کننده حرارتی-سیال جامد و روش محاسبه برای ریفورمرتیوب در هیدروژن ریفرمینگ ایجاد کنیم. تئوری کوپلینگ چند میدانی برای تجزیه و تحلیل و مطالعه توزیع تنش سیال در ریفورمرتیوب در هیدروژن ریفرمینگ تحت شرایط مختلف فرآیند، دمای ورودی مختلف و نرخ جریان ورودی متفاوت استفاده می‌شود. ما دریافتیم که در شرایط عملیاتی گرم، به عنوان دمای ورودی سیال با افزایش دمای ریفورمرتیوب، حداکثر تنش معادل ساختار کلی ریفورمرتیوب به تدریج کاهش یافت. با افزایش تدریجی سرعت جریان، حداکثر تنش معادل ریفورمرتیوب به تدریج کاهش و سپس افزایش یافت. در این مقاله، تمام پارامترهای تکنولوژیکی که برای ریفورمرتیوب در هیدروژن ریفرمینگ از شرایط واقعی تولید ناشی می‌شوند، بنابراین نتایج تحقیق مرجع خاصی برای تولید ایمن ارائه می‌کند.

Leave A Comment